Ontspanningsmassage

Bij Massagesalon Thuis heb je een breed scala aan mogelijkheden voor verschillende massages, waaronder de klassieke ontspanningsmassage. 

De klassieke ontspanningsmassage heeft als doel om zowel het lichaam als de geest te ontspannen. 

Het gebruik van warme massageolie wordt gecombineerd met lange, vloeiende bewegingen om spanning en stress uit het lichaam te verwijderen. 

Deze techniek wordt afgewisseld met drukpuntmassage om specifieke probleem gebieden aan te pakken.

Deze massage heeft talrijke voordelen voor het lichaam. 

Het helpt de bloedcirculatie te verbeteren en zorgt voor een betere opname van voedingsstoffen in het lichaam. 

Het verlicht stress en spierspanning, vermindert pijn en bevordert diepe ontspanning.

Een massage van 60 minuten richt zich op de achterkant van het lichaam, terwijl een massage van 90 minuten zowel de voorkant als de achterkant behandelt. 

Ervaar de genezende en ontspannende effecten van een klassieke ontspanningsmassage bij Massagesalon Thuis. 

Masseuse Marijke staat klaar om je te helpen ontspannen en tot rust te komen.

Maak vandaag nog een afspraak en geniet van de voordelen van deze luxe massage.

LOVELY LADY MASSAGE
TROPICAL MOMENT MASSAGE
essential oils, flower wallpaper, alternative-1851027.jpg
FLOWER PASSION MASSAGE
MASSAGE SPECIALS
MASSAGE ARRANGEMENTEN

Lovely Lady Massage is niet zomaar een massage, het is een echte verwennerij voor lichaam en geest. Zo word je op een ontspannende manier gemasseerd met een naar rozen geurende olie die voor een heerlijk gevoel zorgt. Na de massage word je huid nog eens extra verwend met een onweerstaanbaar geurende rozen body crème die zorgt voor een zijdezachte huid. Kortom, Lovely Lady Massage is dé manier om helemaal tot rust te komen en jezelf te verwennen.

Laat je meeslepen naar de prachtige bounty eilanden tijdens een ontspannende tropische massage. Geniet van de heerlijke geur van de tropische massageolie terwijl je lichaam tot rust komt. Als kers op de taart wordt jouw huid na afloop extra verwend met meloen bodycrème. Voel je ontspannen en vol energie na deze motiverende ervaring!

Bij een Flower passion droom je even helemaal weg en geniet je van diverse bloemengeuren. Het rustgevende aroma van de bloemen zorgt voor een complete ontspanning van lichaam en geest.

Om het ultieme wellness gevoel te ervaren, wordt jouw huid na de massage nog eens extra verwend met een heerlijk geurende flower passion body crème.

Speciale aanbieding

10% Korting voor nieuwe klanten

NIEUW1

Kopieer de code ga naar maak een afspraak en plak de code in het vak kortingscode. Uw korting word dan automatisch berekend.

Let op: 10% korting geldig bij massages vanaf 60 minuten, 10% korting niet geldig bij actie massages en overige acties/ kortingen en 30 minuten massages!

Contact

Kleibos 20, Ede

Info@massagesalon-thuis.nl

06.151.151.10

Openingstijden

Maandag 14:00 tot 21:00

Di. t/m Vrij. 9:00 tot 21:00

Za./Zo. Gesloten

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kan ik je helpen?