Deel/ klacht massage

Heb jij last van terugkerende hoofd-, nek-, schouder- of rugpijn?

Of overbelaste spieren in armen of benen?

Deze klachten kunnen erg frustrerend en pijnlijk zijn.

Masseuse Marijke kan je helpen om verlichting te vinden.

Triggerpoints, oftewel knopen in de spieren, kunnen de oorzaak zijn van deze pijn.

Marijke maakt gebruik van verschillende massagetechnieken om de spanning in de spieren te verminderen en de bloedcirculatie te bevorderen.

Let op, masseuse Marijke is geen fysiotherapeut, maar zij heeft uitgebreide ervaring op het gebied van het verlichten van spierpijn en het ontspannen van overbelaste spieren.

Dus als je op zoek bent naar een effectieve manier om je klachten te verminderen, ben je bij massagesalon Thuis aan het juiste adres.

Bij twijfel zal zij altijd adviseren een afspraak te maken bij een fysiotherapeut of arts.

Triggerpoints zijn pijnlijke knobbeltjes in spieren die kunnen ontstaan door verschillende factoren, zoals overbelasting, blessures of stress.

Ze kunnen ook veroorzaakt worden door een slechte houding of repetitieve bewegingen. Symptomen van triggerpoints zijn onder andere lokale pijn, spanning en stijfheid in de spieren.

Daarnaast kunnen ze ook uitstralende pijn veroorzaken naar andere delen van het lichaam.

Maar wist je dat deze knopen ook andere symptomen kunnen veroorzaken, zoals duizeligheid, oorpijn, bijholteontsteking, misselijkheid, maagzuur, hartritmestoornissen en gevoelloosheid?

Triggerpoints kunnen behandeld worden met behulp van gerichte massage om de spanning en pijn te verlichten.

Bij massagesalon Thuis heeft Masseuse Marijke ruim ervaring in het behandelen van triggerpoints om jou te helpen weer pijnvrij te kunnen bewegen en ontspannen.

Een massage gericht op triggerpoints kan al in enkele minuten zorgen voor verlichting.

De meeste problemen, zoals spierknopen en spasmen, kunnen worden verzacht of zelfs volledig verwijderd.

Door regelmatig langdurige klachten te laten masseren, kun je jezelf op een natuurlijke manier helpen herstellen en genieten van een betere algehele gezondheid en welzijn.

Een triggerpoint massage is bovendien aan te raden wanneer je een beroep hebt waar je regelmatig te maken hebt met overbelasting van spieren, of werkdruk waardoor stress ontstaat.

Maar lichamelijke en geestelijke spanning en stress kan natuurlijk ook ontstaan in jouw privé zweer.

Wist je dat je zelfs jouw spieren onbewust kunt overbelasten en verkrampen in je slaap?

Wanneer je regelmatig een massage neemt, blijven jouw spieren soepel, en zorgt zo ook, voor een lichamelijke en geestelijke ontspanning.

en zo verminder jij de kans, op het terugkomen van deze triggerpoints. (de klacht)

Ook bij chronische klachten, zoals bijvoorbeeld artrose, reuma, is een massage fijn om de vervelende pijn te helpen verzachten, en zo de spieren soepel te houden.

Het is echter belangrijk om tijdens of na behandeling van een fysiotherapeut advies in te winnen bij je behandelend arts om te bepalen wat wel en niet gemasseerd mag worden en op welke wijze.

Het is cruciaal om de juiste zorgvuldigheid en veiligheid te waarborgen voor elke massagebehandeling.

Masseuse Marijke staat klaar om je te begeleiden en de behandeling aan te passen aan jouw individuele behoeften en gezondheidsstatus.

Maak vandaag nog een afspraak en ervaar de voordelen van triggerpointmassage voor een optimaal onderhoud van je lichaam.

massage, handling, therapies-2441746.jpg

Speciale aanbieding

10% Korting voor nieuwe klanten

NIEUW1

Kopieer de code ga naar maak een afspraak en plak de code in het vak kortingscode. Uw korting word dan automatisch berekend.

Let op: 10% korting geldig bij massages vanaf 60 minuten, 10% korting niet geldig bij actie massages en overige acties/ kortingen en 30 minuten massages!

Contact

Kleibos 20, Ede

Info@massagesalon-thuis.nl

06.151.151.10

Openingstijden

Maandag 14:00 tot 21:00

Di. t/m Vrij. 9:00 tot 21:00

Za./Zo. Gesloten

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kan ik je helpen?